00:20
Поїздки до України задля проєктів з реконструкції дозволить Південна Корея бізнесменам

Уряд Південної Кореї прийняв рішення, яке дозволить корейським бізнесменам відвідувати Україну для переговорів стосовно їхньої участі в проєктах реконструкції і відбудови. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє Yonhap.

Корейським громадянам заборонено відвідувати зони збройних конфліктів під загрозою покарання. В'їзд до України уряд Південної Кореї заборонив від лютого минулого року, коли російські війська розпочали вторгнення.

Уряд Південної Кореї ухвалив рішення дозволити корейським бізнесменам відвідувати Україну для переговорів стосовно їхньої участі в проєктах реконструкції і відбудови.

Рішення ухвалили як виняток з чинних правил.

Раніше цього місяця в уряді Південної Кореї повідомляли про плани зробити виняток і дозволити бізнесменам в'їжджати в Україну для підготовки проєктів реконструкції.

Як розповіли співрозмовники видання, уряд країни має намір встановити обмеження на кількість подорожуючих бізнесменів не більш як 30 осіб одночасно та обмежити тривалість їх перебування в Україні двома тижнями.

Відповідно до корейського законодавства вони подорожуватимуть за винятковим використанням паспортів, у зв'язку з чим із цього місяця Міністерство закордонних справ оголосило про прийом заявок на поїздки до України.

Якщо кількість заявників перевищуватиме ліміт, їм буде запропоновано скоригувати час від'їзду, аби не перевищувати квоту.

В південнокорейському уряді очікують, що багато корейських компаній відвідають Україну, аби вивчити можливості участі в проєктах реконструкції. Про зацікавленість уже повідомили низка будівельних та інфраструктурних компаній, а також підприємств комунального й енергетичного секторів.

На урядовому рівні делегація на чолі з міністром земель Вон Хі Рьоном планує відвідати Україну пізніше цього місяця, а в жовтні до Києва має прибути делегація з енергетичних і заводських компаній, яку направить Міністерство промисловості Кореї.

Такі зусилля прискорилися після того, як президент Юн Сок Йоль здійснив несподіваний візит до Києва в липні та пообіцяв надати Україні пакет безпекової та гуманітарної допомоги та підтримати повоєнну відбудову.

Другие интереcные современные новости:

3 слова, которые убивают наш успех


Ни для кого не секрет: слова, которые мы произносим, нередко закладывают успех или неудачу нашим начинаниям. Для того, чтобы достичь того, о чем вы мечтаете, вам надо исключить из своего лексикона эти слова!

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 152 | Добавил: adminA | Теги: реконструкція, проєкт, бізнес, південна корея, україна, поїздка | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close