12:32
Понад сотню ракет і близько сотні "шахедів" по Україні випустила рф

У понеділок уранці росія завдала по Україні одного з найбільших ударів, застосувавши понад сотню ракет різних типів і близько сотні БПЛА Shahed, є загиблі, понад десяток людей поранено, заявив президент Володимир Зеленський.

"Зараз по всій країні триває ліквідація наслідків російського удару. Це був один з найбільших ударів - комбінований. Більше сотні ракет різних типів і близько сотні "шахедів". І як більшість попередніх російських ударів, цей такий же підлий, націлений на критичну цивільну інфраструктуру", - сказав Зеленський у своєму відеозверненні.

Президент наголосив, що рф вдарила по більшості регіонів України, від Харківщини й Києва до Одеси та західних областей. Унаслідок атаки є загиблі, а також десятки поранених, їм надають необхідну допомогу.

Окрім цього, внаслідок російських ударів є багато пошкоджень в енергетиці, тривають відновлювальні роботи скрізь, де є відключення електрики.

"Наші ремонтні бригади працюватимуть цілодобово. Електрику - повернемо. У всіх містах і громадах, які цього потребують, мають зараз відкритися Пункти незламності", - зазначив Зеленський.

Другие интереcные современные новости:

как похудеть без диеты

 

Для многих "диета" может быть плохим словом. Но потеря веса не должна сводиться только к ограничениям. На самом деле, есть много вещей, которые вы можете добавить в свою жизнь, чтобы похудеть.

Новость из рубрики: Мода и красота |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 450 | Добавил: adminA | Теги: україна, Ракета, РФ, шахед | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close