00:15
Поранених військових з України прийме на лікування Японія

Японія прийме для лікування поранених українських військових в рамках зусиль з підтримки України та її боротьби проти вторгнення росії. Про це повідомляє Kyodo з посиланням на джерела.

За словами обізнаних джерел, кілька українських військових буде прийнято до Центрального шпиталю Сил самооборони в Токіо для надання медичної допомоги та фізіотерапії вже наступного місяця.

Зазначається, що уряд Японії прагне продемонструвати сильнішу прихильність Україні перед початком саміту Великої сімки, який розпочнеться 19 травня. Джерело в японському уряді повідомило, що план прийняття поранених військових є відповіддю на запит України.

План Японії щодо лікування поранених військових може бути обговорений під час зустрічі міністра оборони Ясукадзу Хамади з послом України в Японії Сергієм Корсунським у четвер, пише агентство.

Як відомо, квітні міністерство відновлення та Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) підписали грантову угоду про виділення 400 млн доларів. Кошти будуть спрямовані на відновлення критичної інфраструктури України, пошкодженої внаслідок війни.

З початку цього року Україна та Японія вже домовились про виділення на потреби відновлення держави понад 600 мільйонів доларів.

Другие интереcные современные новости:

 

Украинские предприниматели, занимающиеся обслуживанием и ремонтом автомобилей, в первую очередь преследуют цель привлечения новой клиентуры.

Новость из рубрики: Бизнес и производство |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 172 | Добавил: adminA | Теги: україна, Японія, поранені, лікування, військовий | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close