00:17
Причини, через які зраджують навіть хороші чоловіки

Від зради не застрахований ніхто. Трапляється, що навіть найвірніші сім’янини раптом попадаються на зраді. Чому це відбувається, допомогли розібратися психологи.

Проблеми в сім’ї

Більшість пар, які прийшли на консультацію через чоловічу зраду мали якісь серйозні проблеми у відносинах. Через які і послідував адюльтер. Найчастіше це конфлікти, невирішені розбіжності.

Нудьга

Буває так, що все начебто у пари добре, взаєморозуміння цілковите і раптом чоловік заводить інтрижку. А все тому, що йому потрібні емоції і він, не знаходячи їх у власному ліжку, відправляється в чуже.

Авантюризм

Багато людей просто обожнюють експерименти. Їм потрібна постійна різноманітність. Якщо дружини або подруги таких чоловіків чуйні, то все добре. Інакше з часом чоловік може шукати різноманітність в інтимному житті, на жаль, з іншими жінками.

Невдоволення

Серед жінок, яким зраджують, багато тих, хто занадто зайнятий роботою або вихованням дітей. Вектор інтересу йде з чоловіка, який з часом починає відчувати себе непотрібним і нецікавим. Йому потрібен відгук, якщо його у власній родині він так і не знайде, буде шукати іншу людину.

Поганий приклад

Серед патологічних зрадників більшість тих, у кого був в дитинстві приклад аналогічної поведінки. Якщо хтось із батьків зраджував або мама і тато часто лаялися, не ховаючись принижували один одного, то в дорослому житті людині часто буває складно будувати здорові відносини.

Помста

Чоловік може помститися. Нехай жінка навіть не зрадила йому, але користується увагою інших чоловіків, не реагуючи на те, що другій половині це неприємно.

Привід

Ви здивуєтеся, але серед частих причин зрад зустрічається зрада заради розставання або розлученняг. Людина не знаходить підстав, щоб припинити непотрібні їй відносини і навмисно вирішується на зраду.

Нерозділені почуття

І таке буває, що чоловік більше любить жінку, ніж вона його. Згодом, коли пристрасть стихає, така ось холодність стає очевидною. Такі чоловіки не відчувають себе потрібними. Часто буває, що жінка за характером сильніша і постійно принижує свого чоловіка. Рано чи пізно такий чоловік піде підвищувати свою самооцінку з іншими.

Другие интереcные современные новости:

 

 

Сохраняют полный комплект витаминов: Диетолог рассказала о пользе замороженных продуктов.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Дом и семья | Просмотров: 690 | Добавил: adminA | Теги: зрада, чоловік | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close