20:19
Про роман з Ріаною розказав Ді Капріо

Вже декілька тижнів всі західні засоби масової інформації сперечаються щодо стосунків між красунею співачкою Ріаною і відомим актором-ловеласом Леонардо Ді Капріо. Одні стверджують, що їхній роман триває більше декількох місяців і про стосунки стало відомо тільки тому, що пара вирішила «перейти на новий рівень». Інші запевняють, що почуття спалахнули нещодавно, але надзвичайно яскраво і тапер обидві знаменитості палко закохані. Та всі сходяться у одному – постійні зустрічі співачки і актора, фотографії папараці і слова інсайдерів – все це підтверджує, що між ними зародилося кохання.

Проте, до недавнього часу, жодна сторона не давала щодо цих чуток жодних коментарів. Та ось, сорокарічний ловелас все ж не витримав і дав відповіді на такі хвилюючі питання. Виявилось, що Лео і Рірі – просто друзі. Вони дійсно багато спілкуються, Леонардо допомагає співачці порадами, та й взагалі їм подобається компанія один одного. Але мова про якісь романтичні стосунки не йде. Наразі серце актора абсолютно вільне і він не збирається шукати нових почуттів, адже повністю поринув у роботу над новим складним фільмом у якому йому доведеться зіграти аж двадцять чотири особистості у одній людині.

Другие интереcные современные новости:

 

Больше половины жителей Украины сталкиваются с вторичным автомобильным рынком. Он помогает обрести желаемое транспортное средство, либо обменять свое на деньги.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Шоу-бизнес и кино | Просмотров: 1333 | Добавил: adminA | Теги: Ді Капріо, роман з Ріаною | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close