11:29
Продюсер і сценарист мультсеріалу "Сімпсони" Сем Саймон помер

На 60-му році життя помер американський телевізійний продюсер і сценарист Сем Саймон, відомий як один із творців мультсеріалу "Сімпсони". Про це йдеться на сторінці його фонду (The Sam Simon Foundation) в Facebook.

Цю інформацію підтвердив і агент Саймона. За його словами, які наводить Reuters, у сценариста був рак товстої кишки.

Продюсер помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі в оточенні своєї родини, повідомляє TMZ. Таблоїд вказує, що Саймон заповів усе своє майно - близько 100 мільйонів доларів - різним благодійним організаціям.

Рак товстої кишки був діагностований у продюсера в 2012 році.

У 2002 році Саймон заснував фонд допомоги тваринам і взяв участь у створенні благодійної організації "Врятувати дітей". За роботу в якості сценариста, режисера і виконавчого продюсера "Сімпсонів" він отримав дев'ять нагород "Еммі".

Мультсеріал "Сімпсони" став найбільш "довгограючим" у США, число його сезонів досягло 23. Своє 20-річчя він відзначив 17 грудня 2009 року. За два десятиліття існування серіал встиг отримати 27 престижних премій "Емі". Він демонструється у 100 країнах на 50 мовах.

Режисери "Сімпсонів" у першій серії 23-го сезону висміяли образ, у якому можна вгадати Віктора Януковича.

Другие интереcные современные новости:

давление масла в двигателе


Моторное масло внутри двигателя представляет собой рабочую специальную жидкость, которая способствует предотвращению трения между металлическими частями.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Шоу-бизнес и кино | Просмотров: 1022 | Добавил: adminA | Теги: продюсер і сценарист мультсеріалу С | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close