00:05
Програму відновлення українського бізнесу запускає Meta

бізнес Компанія Meta оголосила про запуск спеціалізованого навчального центру підтримки для українського бізнесу. Про це повідомляють у Міністерстві цифрової трансформації України.

"За даними Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй, через російське вторгнення 50% українських підприємств повністю закрилися, тоді як інша половина змушена працювати набагато менше від своїх можливостей. Meta продовжує підтримувати Україну і запускає програму допомоги для відновлення економіки країни", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, йдеться про безоплатні освітні ресурси для підприємців. Там вчитимуть основам володіння компанією та проводитимуть різні заходи. У майбутньому Meta планує надати 1,5 млн доларів, щоб для рекламних кампаній українських підприємцях на базі платформи.

 

Другие интереcные современные новости:

далекая звезда

 

Ученые астрофизики из Федеральной политехнической школы Лозанны обнаружили очень далекую и редкую звезду с одной странностью – она обладала крайне низким содержанием металлов.

Новость из рубрики: Технологии и IT |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 390 | Добавил: adminA | Теги: програма, meta, відновлення, Український, бізнес | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close