00:04
Прокурор Міжнародного трибуналу: суд над путіним буде швидким

війна Україна росія Диктатор володимир путін знав про всі злочини російської армії в Україні, тому судовий процес над ним не буде довгим. Про це повідомив головний прокурор у справі експрезидента Сербії Слободана Мілошевича у Міжнародному кримінальному трибуналі щодо колишньої Югославії Джеффрі Найс.

За його словами, якщо є достатня кількість доказів та чітка структура злочинів чи руйнування цивільних цілей, то це є порушенням кодексу правил ведення війни.

Юрист зазначив, що всі бачили, що відбувалося у перші дні повномасштабного вторгнення росії до України, а путін знав, що відбувається і міг зупинити російську армію.

"Він робив, що хотів – здійснював злочини проти мирного населення. І це чіткий випадок, коли судовий процес не може бути довгим", – сказав Найс.

ДОВІДКА. Джеффрі Найс був провідним обвинувачем у процесі над колишнім президентом Сербії Слободаном Мілошевичем, у Міжнародному трибуналі з колишньої Югославії. Найс ініціював початкову справу звинувачення про зв'язок звірств, скоєних у колишній Югославії, з Мілошевичем, вів справи боснійського хорвата Даріо Кордича у МТКЮ та успішне судове переслідування Горана Єлисича. З часу співпраці з МТКЮ Найс працював у Міжнародному кримінальному суді та з групами потерпілих. Спеціалізується на правах людини, публічному праві та особистій шкоді.

Другие интереcные современные новости:

 

В мире есть несколько офисных зданий, дерзкий и вызывающий дизайн которых просто потрясает воображение. Представляем вашему вниманию ТОП-5 самых необычных комплексов.

Новость из рубрики: Стройка и ремонт |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 291 | Добавил: adminA | Теги: Росія, війна, україна, Суд, Путін | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close