12:20
Провести референдум про повернення до ЄС хочуть у Великій Британії

велика британія єс Через два роки після виходу Великобританії зі складу Європейського Союзу виявилося, що дві третини населення країни готові розпочати все з початку та повернутися до ЄС. Про це повідомляє Independent.

Британці, які так довго й болісно домагалися виходу з ЄС, тепер підтримують референдум про повернення. За даними опитування, за проведення референдуму виступають дві третини британських громадян.

Ще одне голосування щодо Brexit підтримало в цьому опитуванні набагато більше людей, також скоротилася до 25% кількість тих, хто каже, що ніколи не має бути жодного голосування.

Великобританія офіційно залишила ЄС у рамках Brexit 31 січня 2020 року, але "перехідний період" означав, що вона дотримувалась законів Брюсселя і залишалася на єдиному ринку до 31 грудня.

Однак тепер британці дійшли висновку, що економіка та глобальний вплив Великої Британії у світі погіршилися. Такі висновки призвели до зростання кількості тих, хто хоче проведення референдуму щодо майбутнього членства в ЄС.

Другие интереcные современные новости:

3 слова, которые убивают наш успех


Ни для кого не секрет: слова, которые мы произносим, нередко закладывают успех или неудачу нашим начинаниям. Для того, чтобы достичь того, о чем вы мечтаете, вам надо исключить из своего лексикона эти слова!

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 256 | Добавил: adminA | Теги: Brexit, референдум, Велика Британія, ЄС | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close