00:36
Rolls-Royce Фредді Мерк’юрі Андрій Данилко продає на аукціоні в Лондоні

данилко Rolls-Royce мерк’юрі Андрій Данилко вирішив пожертвувати всю суму від продажу легендарного авто на будівництво реабілітаційного центру в Україні.

Андрій Данилко представив унікальний лот на найвідомішому аукціоні світу — Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, на якому Фредді Мерк’юрі їздив до останніх днів життя. Вже 5 листопада в Лондоні авто стане особистим вкладом артиста у створення сучасного центру реабілітації та протезування й центральним лотом на найграндіознішому аукціоні Sotheby's за всю історію.

За словами Андрія Данилка, колись він купив цей знаковий автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Але зараз, в складний для нас час, вирішив, що сріблястий Роллс-Ройс стане інвестицією в майбутнє країни. Варто зазначити, що аукціонний дім не бере свій відсоток, як це буває зазвичай, та всі 100% перераховує на благодійну мету — безоплатна допомога в Україні за найновішими медичними стандартами для дорослих і дітей, що постраждали внаслідок війни.

Перший сучасний реабілітаційний центр в Україні Superhumans розпочне роботу вже на початку 2023 року. Для будівництва команда Superhumans залучає підтримку благодійників з усього світу. Проєкт вже підтримали Стінг та його дружина Труді, британський бізнесмен Річард Бренсон, перша леді Олена Зеленська, американський актор Лієв Шрайбер, а відтепер — і новий амбасадор Андрій Данилко.

Станьте благодійником на рівні зі світовими зірками! Підтримайте будівництво Superhumans в Україні.

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Автомобили | Просмотров: 298 | Добавил: adminA | Теги: Rolls-Royce, аукціон, Данилко, мерк’юрі, лондон | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close