17:33
Російські бомбардувальники з бойовими ракетами зафіксували над Європою

Представники міністерства оборони Норвегії повідомили, що фото з літаків-перехоплювачів НАТО свідчать про те, що російські літаки літають над Європою з бойовими ракетами. Про це розповіли в прес-службі оборонного відомства, передає «Преса України».

«Ми не будемо спекулювати на рахунок того, що певні російські військові літаки несли на борту ядерну зброю. Але ми, звичайно, знаємо, що вона стоїть на озброєнні в Росії», — заявив представник норвезького Міноборони.

Вони повідомили, що на одному із фото видно бомбардувальник Ту-95 (код НАТО «Ведмідь»), який має  крилату ракету під фюзеляжем.

Раніше ми повідомляли, що представник Пентагону Марк Райт повідомив, що російський винищувач Су-27 перебував на досить небезпечній відстані від американського літака в небі над Балтійським морем.

Другие интереcные современные новости:

далекая звезда

 

Ученые астрофизики из Федеральной политехнической школы Лозанны обнаружили очень далекую и редкую звезду с одной странностью – она обладала крайне низким содержанием металлов.

Новость из рубрики: Технологии и IT |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1033 | Добавил: adminA | Теги: бойовими ракетами, Європою, російські бомбардувальники | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close