00:07
Ще 9000 робочих місць скорочує Amazon

Останній раунд в першу чергу вплине на хмарні обчислення Amazon, людські ресурси, рекламу та пряму трансляцію Twitch, сказав Джессі в записці.

Jassy також проводить широкий огляд витрат компанії, оскільки вона враховує економічний спад і уповільнення зростання свого основного роздрібного бізнесу. Amazon заморозила наймання корпоративної робочої сили, згорнула деякі експериментальні проекти та сповільнила розширення складів.

Незважаючи на те, що цього року компанія прагне працювати з економією, Джессі сказав, що він залишається оптимістичним щодо «найбільших компаній» компанії, роздрібної торгівлі та веб-служб Amazon, а також інших нових підрозділів, у які вона продовжує інвестувати.

Акції Amazon у другій половині дня в понеділок впали більш ніж на 2%.

Оскільки минулого тижня ми щойно завершили другу фазу нашого операційного плану (OP2), я пишу, щоб повідомити, що ми маємо намір ліквідувати ще близько 9000 посад протягом наступних кількох тижнів, переважно в AWS, PXT, Advertising і Twitch. Це було важке рішення, але ми вважаємо його найкращим для компанії в довгостроковій перспективі.

Дозвольте мені поділитися додатковим контекстом.

У рамках нашого щорічного процесу планування керівники всієї компанії працюють зі своїми командами, щоб вирішити, які інвестиції вони хочуть зробити на майбутнє, визначаючи пріоритети того, що найважливіше для клієнтів і довгострокового здоров’я нашого бізнесу. Протягом кількох років, що передували цьому, більшість наших компаній збільшили значну кількість персоналу. Це мало сенс, враховуючи те, що відбувалося в наших підприємствах та економіці загалом. Однак, враховуючи нестабільність економіки, в якій ми живемо, і невизначеність, яка існує в найближчому майбутньому, ми вирішили оптимізувати наші витрати та кількість персоналу. Головним принципом нашого щорічного планування цього року було бути меншим, але роблячи це таким чином, щоб ми все ще могли інвестувати в довгостроковий досвід клієнтів, який, як ми вважаємо, може значно покращити

Коли наші внутрішні бізнеси оцінювали, що найбільше хвилює клієнтів, вони приймали рішення щодо зміни пріоритетів, що іноді призводило до скорочення ролей, іноді призводило до переміщення людей з однієї ініціативи до іншої, а іноді призводило до нових вакансій, де ми не маємо потрібних навичок матч від наших існуючих членів команди. Це спочатку призвело до того, що ми ліквідували 18 000 позицій (якими ми поділилися в січні); і, оскільки ми завершили другий етап нашого планування цього місяця, це привело нас до цих додаткових 9000 скорочень ролей (хоча ви побачите обмежене наймання в деяких наших бізнесах у стратегічних сферах, де ми надали пріоритет виділенню більше ресурсів).

Дехто може запитати, чому ми не оголосили про ці скорочення ролей разом із тими, про які ми оголосили пару місяців тому. Коротка відповідь полягає в тому, що не всі команди закінчили свої аналізи пізньої осені; і замість того, щоб поспішати з цими оцінками без належної старанності, ми вирішили поділитися цими рішеннями, коли ми їх ухвалили, щоб люди мали інформацію якомога швидше. Те саме стосується цієї примітки, оскільки команди, на які це впливає, ще не завершили прийняття остаточних рішень щодо того, на які саме ролі це вплине. Після прийняття цих рішень (наша мета — завершити це до середини-кінця квітня), ми зв’яжемося з працівниками, яких це стосується (або, якщо це можливо в Європі, з представницькими органами працівників). Ми, звичайно, підтримаємо тих, кого маємо відпустити, і надамо пакети, які включають виплату при розлученні,

Якщо я повернуся до нашого принципу — бути меншими, але роблячи це таким чином, щоб ми все ще могли інвестувати в ключовий довгостроковий досвід клієнтів, який, на нашу думку, може суттєво покращити життя клієнтів і Amazon в цілому, — я вважаю, що результат цьогорічного циклу планування є планом, який досягає цієї мети. Я залишаюся дуже оптимістичним щодо майбутнього та безлічі можливостей, які ми маємо, як у наших найбільших компаніях, Stores і AWS, так і в наших нових клієнтських умовах і підприємствах, у які ми інвестуємо.

Я хочу подякувати тим, кого ці скорочення зрештою стосуються, за роботу, яку ви виконали від імені клієнтів і компанії. Ніколи не буває легко попрощатися з нашими товаришами по команді, і вам буде не вистачати. Для тих, хто продовжить працювати з нами, я з нетерпінням чекаю на співпрацю з вами, оскільки ми щодня полегшуємо життя клієнтів і невпинно винаходимо для цього.

Енді

Другие интереcные современные новости:


Модель Avensis японского автомобильного концерна Toyota отличается повышенной надежностью, впрочем, как и другая продукция этого производителя.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Работа и заработок | Просмотров: 218 | Добавил: adminA | Теги: скорочення, Amazon | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close