20:14
Спорідненість з Україною відчуває Кікабідзе. ВІДЕО

Грузинський співак Вахтанг Кікабідзе каже, що в Україні йому співається винятково проникливо, бо і наша країна для нього особлива.

Попри те, що Вахтангу Кікабідзе 77 років — українські жінки й досі шаленіють, коли він з’являється на сцені. Легендарний грузин в Україні з концертним туром. "Мои года — мое багатство" — така назва турне. Присвячене воно 75-тиріччю співака і актора.

Кікабізде жартує: вирішив трішки зменшити собі років — як не в паспорті, то бодай на сцені. Фільм "Міміно" прославив грузина. Заявивши про себе в кіно, він більше віддається головному фаху — вокалу. Співак був настільки популярний за Союзу, що старше покоління українців і зараз сипле цитатами з фільмів і пісень.

Читайте також: Те, що Путін зробив — великий гріх, — Кікабідзе

Для киян Вахтанг співатиме 19 березня. Далі — Харків та Одеса. Першим був Львів. Від публіки Вахтанг у захваті. Артисту повідомили, що 21 березня йому вручать "Людину року", він — розчулений. Каже, відчуває спорідненість з Україною. В Керчі похований його батько. А зараз наша країна переживає те, що Грузія 7 років тому.

До Росії Кікабідзе 7 років не їздить принципово. Натомість, для українських бійців з радістю заспівав би. А ще планує зняти короткометражний фільм. Нещодавно закінчив писати сценарій. Стрічка буде про те, як у Грузії святкують Великдень.

 

Другие интереcные современные новости:


С помощью этой статьи мы расскажем подробнее о правилах игры в большой теннис. Если вы собираетесь идти в теннис, правила игры для чайников помогут вам.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Культура и учёба | Просмотров: 1196 | Добавил: adminA | Теги: Україною, спорідненість, Кікабідзе. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close