20:32
США хочуть спростити вступ України до НАТО

США хочуть спростити вступ України до НАТО Президент США готовий усунути одну з перешкод на шляху до вступу України до НАТО, повідомляє CNN з посиланням на обізнані джерела.

Як повідомляє https://khustnews.com/, Джо Байден може дозволити Києву відмовитися від ухваленого у 2008 році так званого Плану дій щодо членства в НАТО (MAP).

 Це програма, яку повинні були пройти всі члени НАТО перед вступом до Альянсу. Вона передбачає консультації та практичну допомогу, що розробляються в індивідуальному порядку для кожного нового члена.

Таке незначне, але все ж таки спрощення процедури вступу до Альянсу було запропоновано генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом під час його зустрічі з Джо Байденом у Вашингтоні на початку тижня.

Президент США всіма силами прагне виробити пропозиції, які б підтримали інші члени НАТО і продемонстрували б Україні, що вона просувається на шляху до вступу до Альянсу.

При цьому Вашингтон нагадує, що для повноправного членства в НАТО Києву ще необхідно провести низку ключових реформ.

Другие интереcные современные новости:

пробежки на свежем воздухе

 

Утро каждого начинается не так, как у других. У кого-то это чашечка бодрящего кофе, другой идет на пробежку, а третий вовсе не успевает даже позавтракать.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 340 | Добавил: abel | Теги: США, Байден | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close