00:42
У програму НАТО з розробки технологій для армії взяли Україну

Україна НАТО Україна стала асоційованим членом програми технологічного співробітництва між збройними силами країн-членів НАТО. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

До програми Україну взяли за результатами голосування на щорічному засіданні багатосторонньої програми взаємосумісності (MIP), яка реалізує технологічне співробітництво армій держав-членів НАТО.

У Міноборони зазначають, що тепер у ролі асоційованого члена Україна отримала право спільно розробляти і вносити зміни до ключових стандартів НАТО, які стосуються взаємодії систем бойового управління та суміжних стандартів.

Зазначається, що також тепер прапор України буде включений у шаблон оформлення всіх документів MIP.

Бекграунд. Нагадаємо, Фінляндія та Швеція завершили переговори про вступ до НАТО. Обидві країни офіційно підтвердили свою готовність і здатність виконувати політичні, правові та військові зобов’язання та зобов’язання членства.

 

Другие интереcные современные новости:


С помощью этой статьи мы расскажем подробнее о правилах игры в большой теннис. Если вы собираетесь идти в теннис, правила игры для чайников помогут вам.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Наука, техника и Hi-Tech | Просмотров: 330 | Добавил: adminA | Теги: україна, НАТО, армія, технологія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close