00:03
В понад 20 країнах світу можна буде скласти мультитест

Двадцять одна країна світу вже підтвердила проведення основної сесії національного мультипредметного тесту (НМТ), а з окремими закордонними установами тривають перемовини. Про це повідомили на сайті Міністерства освіти й науки України.

Основну сесію НМТ можна буде скласти у таких країнах: Австрія, Азербайджан, Болгарія, Велика Британія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, США, Фінляндія, Франція, Чехія і Швеція.

Також учні, які потребуватимуть участі в додатковій сесії, зможуть скласти тест в Іспанії, Італії, Німеччині, Польщі та Чехії.

Під час реєстрації вступники, які планують складати НМТ за кордоном, матимуть змогу вибрати із наданого переліку найзручніший населений пункт. Якщо зʼявиться більш зручна для учасника локація, до 7 травня включно можна змінити реєстраційні дані й вибрати ближчий до місцеперебування населений пункт. Про нові локації повідомлять на сайті.

Реєстрація триватиме з 3 квітня до 3 травня.

За кордоном є обмеження щодо кількості учасників мультитесту, тож у міністерстві закликали не зволікати з реєстрацією, поки є місця.

"НМТ за кордоном проведуть таким же чином, як і в Україні: у спеціально обладнаних тимчасових екзаменаційних центрах, де з учасниками працюватимуть українськомовні педагоги, навчені українськими експертами. Тобто вступні випробування традиційно відбуватимуться на засадах прозорості та справедливості — незалежно від того, де саме учасники їх складатимуть", — додали в МОН.

Нагадаємо, раніше українці МОН закликали повернути історію України до переліку обов’язкових предметів національного мультипредметного тесту.

Другие интереcные современные новости:


Заметили, что ваши ноготки изменили цвет или появились углубления? Самое время обратиться за помощью к специалисту!

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Культура и учёба | Просмотров: 208 | Добавил: adminA | Теги: Мультитест, складання | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close