00:11
Від поїздок до цих країн Європи українців рекомендують утриматися

сербія косово Міністерство закордонних справ рекомендує українцям утриматися від поїздок до Сербії та Косово, а також уникати відвідування місць масового скупчення людей у цих регіонах. Про це повідомляє МЗС України.

"У зв‘язку із загостренням відносин між Белградом та Приштиною рекомендуємо громадянам України наразі утриматися від відвідання цього регіону Західних Балкан, а тим, хто там перебуває — уникати місць масового скупчення людей", – йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що для отримання допомоги українці можуть звертатися на цілодобову «гарячу лінію» посольства України в Сербії: +381631113185, або емейл: emb_rs@mfa.gov.ua.

Українці, які потрапили у надзвичайну ситуацію в цих країнах, можуть також звертатися на «гарячу лінію» МЗС України: +380442381588, або емейл: cons_or@mfa.gov.ua.

Другие интереcные современные новости:

пробежки на свежем воздухе

 

Утро каждого начинается не так, как у других. У кого-то это чашечка бодрящего кофе, другой идет на пробежку, а третий вовсе не успевает даже позавтракать.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Спорт и туризм | Просмотров: 248 | Добавил: adminA | Теги: Конфлікт, Європа, Косово, Сербія, українці, поїздка | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close