11:05
Видалити TikTok наказали співробітникам Єврокомісії

Працівників Єврокомісії попросили видалити TikTok з робочих і особистих пристроїв - цей захід пов'язують із кібербезпекою.

Служба Європейської Комісії, що відповідає за питання кібербезпеки, попросила всіх співробітників ЄК видалити з пристроїв додаток TikTok, який належить пекінській компанії ByteDance. Відповідні листи співробітники вищого виконавчого органу влади Європейського Союзу отримали у четвер, 23 лютого.

IT-фахівці Єврокомісії просять до 15 березня прибрати програму як з робочих, так і особистих пристроїв, якщо їх використовують для входу до робочих додатків та сервісів. Ці заходи вони пояснюють недостатньою впевненістю у безпеці особистих даних працівників.

"З метою захисту даних Комісії та підвищення її кібербезпеки Рада корпоративного управління ЄК ухвалили рішення призупинити роботу програми TikTok на корпоративних пристроях та особистих пристроях, зареєстрованих у службах мобільних пристроїв Комісії", - зазначає видання EURACTIV.

Єврокомісар з питань внутрішнього ринку Тьєррі Бретон повідомив журналістам, що до цього обговорював проблеми конфіденційності з керівництвом компанії, яка володіє TikTok, проте не навів подробиць розмови. "Ми надзвичайно активні... у бажанні переконатися, що ми захищаємо наших колег", - зазначив чиновник.

Після Єврокомісії використовувати TikTok на робочих телефонах заборонила і Рада Європи.

У компанії-власнику платформи зазначили, що розчаровані рішенням ЄК і вважають його "помилковим і заснованим на фундаментальних упередженнях".

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 220 | Добавил: adminA | Теги: видалення, Єврокомісія, tiktok | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close