12:06
Відкрити свій бізнес планують Понад 60% українських ветеранів

Більшість українських військовослужбовців – 63,6% – планують після закінчення служби відкрити свій бізнес. Про це свідчать дані опитування Українського ветеранського фонду (УВФ).

Сьогодні 6,2% ветеранів мають свій бізнес. 15% не хочуть займатися підприємництвом, ще 15% вважають за краще стати найманими працівниками.

В УВФ вважають, що такий високий показник охочих мати свою справу серед військовослужбовців потребує додаткової фінансової підтримки на відкриття бізнесу.

УФВ фінансово підтримав 190 бізнесів ветеранів у межах кількох програм мікро- та макрофінансування. Ветерани отримали від 500 000 до 1 млн грн на розвиток підприємницької діяльності. Бізнеси були різноманітними – книжкові видавництва, виготовлення молочної продукції, м'ясних продуктів, агродрони, вивіз сміття тощо, уточнюють у фонді.

В УВФ нагадують, що триває програма мікропідтримки бізнесу ветеранів та сімей загиблих захисників та захисниць. Підприємці можуть отримати 20 000 грн на товар для бізнесу.

УВФ провів опитування 6-12 лютого 2023 року. У ньому взяли участь 1247  військовослужбовців та ветеранів від 18 років.

Другие интереcные современные новости:

 

Хрен является древним растением, происхождение которого никому доподлинно не известно.

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 191 | Добавил: adminA | Теги: Ветеран, бізнес, українці, зсу | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close