20:30
Виявилася не під силу людям капча зі штучним інтелектом

Користувачі почали скаржитися на роботу сервісу hCaptcha – аналога reCAPTCHA від Google. Він покликаний захищати сайти від ботів, але останнім часом реальні люди не можуть пройти перевірку на людяність. Справа в тому, що він просить показати неіснуючі речі.

Деякі користувачі мережі почали повідомляти про дивну роботу сервісу hCaptcha, оскільки той почав просити відзначити на запропонованих варіантах предмети, яких не існує в природі. Наприклад, захист від ботів просить показати "Йоко" – химерний маленький об’єкт, який виглядає як іграшка йойо, поєднана з компасом і кібернетичним очним яблуком.

Зважаючи на все, розробники почали покладатися на новомодні генеративні нейромережі, щоб їх сервіс створював власні зображення, а не використовував реальні фотографії. І якщо судити з наведених прикладів, то робить він це далеко не найкращим чином.

"Ця hCaptcha досить погана. Я продовжую зазнавати невдач, тому що не впевнений, чи маю я вибирати зображення, які виглядають так, ніби вони прийшли зі зловісної долини чи ні", — написав у Twitter один користувач, якого попросили ідентифікувати сюрреалістичну "куб-головоломку".

Урочистість синдрому вахтовика могла б продовжуватися і далі, але розробники все ж таки відреагували на скарги користувачів. Ті запевнили, що найближчим часом внесуть корективи у поведінку hCaptcha.

Другие интереcные современные новости:


Заметили, что ваши ноготки изменили цвет или появились углубления? Самое время обратиться за помощью к специалисту!

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 616 | Добавил: adminA | Теги: ші, КАПЧА | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close