10:45
Викликають панічні атаки ці продукти: список

кава чай Вчені прийшли до висновку, що ряд звичних для людини продуктів може спровокувати загострення симптомів тривожності, аж до появи панічних атак.

Так, на думку експертів, вживання великої кількості чаю або кави підвищує рівень адреналіну, норадреналіну і кортизола в крові, що може викликати появу нервозності навіть у тих, хто не має проблем з психічним здоров’ям.

– Крім того, якщо людина схильна до появи тривожних станів, кофеїн може довести його навіть до панічної атаки, – підкреслили вчені.

Попередити нервозність допоможуть продукти, які містять амінокислоту триптофан. Справа в тому, що недостатній рівень цієї речовини знижує вироблення серотоніну, що провокує депресію, безсоння, занепокоєння і інші розлади психіки.

Триптофан міститься в рибі, крабах, шпинаті, вівсі, яйцях, бананах, насінні гарбуза і кунжуті.

Також допомагають знизити тривожність продукти, багаті антиоксидантами і цинком. Це - кефір, квашена капуста, овочі (артишоки, буряк, броколі), фрукти, горіхи, солоні огірки, квасоля, куркума і імбир, яловичина, печінка, устриці.

 

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Справки и рецепты | Просмотров: 253 | Добавил: adminA | Теги: Атака, чай, продукт, паніка, кава | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close