21:09
Вимагає повернути Крим і Казань Монголії американський письменник

Американський письменник Борис Фішман взяв на себе образ прем’єр-міністра Монголії і написав листа Володимиру Путіну.

Він оскаржує законність виходу Московського князівства з-під татаро-монгольського ярма в 15 столітті, – повідомляє освітній портал «Знай».

В якості компенсації автор попросив повернути втрачені тоді території: Казань, Астрахань і Крим.

Таким чином письменник відреагував на рішення Генпрокуратури РФ перевірити правомірність розпаду СРСР. Текст сатиричного твору він опублікував у Politico.

«Під час щорічної поїздки степом мені зустрілися два пастуха. Вони зацікавились, а чи не суперечить звільнення Московії від монголо-татарської орди в 1480 році законам сучасної Монголії. Мені спало на думку, що має сенс переглянути законність цього виходу», – пише автор.

За словами «Сайханбілега», без орди Путіну залишалося б тільки сидіти в «маленькому Кремлі» і задовольнятися фантазіями про «смарагди міжнародної сцени – Придністров’я, Південну Осетію, Крим, Східну Україну».

В тексті він доводить, що саме монголи навчили росіян застосовувати тілесні покарання не тільки до рабів, а й до всіх інших.

«Вже кому як не вам знати, що Радянський Союз віддав ковзани набагато раніше, якби не катував все цих поетів і учених. І разом з тим в 1480 році ви захотіли вирватися з-під щедрої руки орди», – пише автор.

Фіршман зазначає, що на території Росії зараз знаходиться багато монголів, яких також потрібно захищати, як Путін захищати хоче «русский мир».

«Поспішаю нагадати, що в цих землях повно етнічних монголів, за інтересами яких я повинен наглядати. Нехай, скажімо, це будуть Астрахань, Казань і, до речі, Крим! Це стане витонченим рішенням вашої української проблеми, чи не так?»- пише Фішман.

Прем’єр-міністр Монголії «Чімейдіін Сайханбілег» пропонує Путіну стати главою уряду, а той стане президентом Росії.

Нагадаємо, що президент РФ Володимир Путін називав розпад СРСР найбільшою геополітичною трагедією 20 століття. А Генпрокуратура РФ прийняла рішення перевірити законність виходу Прибалтики зі складу СРСР.

Другие интереcные современные новости:

Здоровье пищеварительной системы и сон

 

Работа всех пищеварительных органов должна быть слаженной, и неполадки в одной из областей этой системы сразу же сказываются на остальных отделах.

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1038 | Добавил: adminA | Теги: американський письменник, повернути Крим і Казань Монголії | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close