00:08
Вимагатимуть паспортні дані у користувачів iPhone у Китаї

Влада Китаю хоче вимагати з користувачів смартфонів та інших гаджетів американської компанії Apple паспортні дані для використання AirDrop та інших функцій обміну файлами на невеликій відстані. Про це повідомляє телеканал CNN.

Проект законодавчої ініціативи опубліковано управлінням кіберпростору Китаю, впливовим державним органом з нагляду за інтернетом. "Люди не повинні публікувати або ділитися незаконною або шкідливою інформацією в таких мережах і повинні повідомляти про порушення регулюючому органу", – йдеться про законопроект.

Запланований закон також вимагатиме від Apple, щоб користувачі встановлювали своє справжнє ім’я у смартфонах iPhone. У законопроекті це сформульовано таким чином, що “ті, хто створює або підтримує мережі для обміну інформацією на коротких відстанях, повинні вимагати від користувачів надання їхніх справжніх імен та іншої особистої інформації”.

Технічно Apple здатна реалізувати таку структуру, пише CNN. Компанія з Купертіно може спеціально для КНР створити систему, яка вимагає від китайських власників iPhone сканувати свій ідентифікатор особи для встановлення реального імені на айфоні.

Другие интереcные современные новости:


С помощью этой статьи мы расскажем подробнее о правилах игры в большой теннис. Если вы собираетесь идти в теннис, правила игры для чайников помогут вам.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Наука, техника и Hi-Tech | Просмотров: 577 | Добавил: adminA | Теги: китай, паспорт, iPhone | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close