00:15
З розвідувальною компанією співпрацюватиме Мінцифри

мінцифри Мінцифри розширює співпрацю з найбільшою розвідувально-аналітичною компанією у світі Recorded Future. Команда підписала Меморандум у сфері захисту критичної інфраструктури в Україні від військової та кіберагресії з боку росії. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як відомо, Україна і Recorded Future давно співпрацюють у сфері кібербезпеки. Підписаний меморандум дасть змогу підсилити партнерство та використовувати розвідувальні дані для захисту України у фізичному та кіберпросторі.

"Співпраця з Recorded Future дасть змогу ще ефективніше захищатися від загроз з боку росії. Разом з компанією ми зможемо створювати революційні технологічні продукти для захисту критичної інфраструктури України. Вони будуть корисними в усьому світі", — заявив Федоров.

Так, у межах меморандуму Recorded Future надасть Україні розвідувальну платформу, аналітиків та інженерів, які співпрацюватимуть з командою Мінцифри.

За словами Федорова, компанія вже допомогла нашій країні в розслідуванні військових злочинів росіян, відкрила доступ до платформи Intelligence Cloud на понад 10 мільйонів доларів та допомогла впоратися з кібератаками.

"Україна веде війну від імені вільного світу, що має важливе значення для Заходу. росія повторює свою безглузду стратегію війни, яку вже застосовувала в Сирії та Чечні, і спрямовує дії на цивільну інфраструктуру. Recorded Future готовий допомогти Україні в обороні за допомогою нашої розвідки. Ми з нетерпінням чекаємо на спільну роботу над цим викликом з командою Міністерства цифрової трансформації України, яка має історію креативних інтернет-рішень", — зазначив генеральний директор і співзасновник Recorded Future Крістофер Альберг.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 224 | Добавил: adminA | Теги: компанія, Мінцифри, розвідувальна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close