19:00
За Обамою хакери РФ шпигували в режимі реального часу

Хакери, які працюють на російський уряд, зламали комп'ютери Білого дому і отримали засекречену інформацію. Вони змогли побіжно ознайомитися в режимі реального часу з щоденним графіком президента Обами, передає The Times (переклад - Инопресса.ру).

"Це було виявлено після заяви президента минулого тижня про те, що кібератаки проти США створили надзвичайну ситуацію в країні, коли він підписав указ про введення економічних і візових санкцій, спрямованих саме проти іноземних хакерів", - відзначає газета, цитує svidok.ua.

За повідомленнями CNN, щоб дістатися до Білого дому, хакери спочатку зламали комп'ютери Держдепу, причому "експерти виявили коди та інші ознаки, що вказують ... на хакерів, які працюють на російський уряд".

Офіційний представник Ради національної безпеки США Марк Стро заявив, що в репортажі CNN йдеться не про новий інцидент, а просто ведуться міркування про джерело, що "викликає стурбованість активності", виявленої Білим домом у минулому році.

 

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 1045 | Добавил: adminA | Теги: хакери РФ, режимі реального часу, Обамою, шпигували | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close