00:09
Залишитися ще на рік дозволили українським біженцям у Фінляндії

Україна фінляндія Імміграційна служба Фінляндії оголосила, що всі дозволи на проживання, надані українцям для тимчасового захисту, будуть автоматично продовжені до 4 березня 2024 року. Про це повідомляє SchengenVisaInfo.com.

"Нічого писати і нікуди ходити для цього не треба. Зазвичай ті, хто хоче продовжити посвідку на проживання, повинні подати заяву. Тепер, коли до закону про ці дозволи внесено зміни, ми можемо продовжити дозволи, не вимагаючи від них жодних дій", - заявила Мінна Серрадж, регіональний керівник відділу надання притулку

Підкреслюється, що тимчасовий захист дозволяє українцям працювати у Фінляндії.

Також українці можуть оформити безоплатно картку посвідки на проживання. Крайній термін подачі заявок - до 25 січня 2023 року. Заяву потрібно подати в Enter Finland.

Раніше влада Фінляндії оголосила про готовність прийняти українських біженців, яким не вистачає місць в Естонії. Фінляндія готова приймати від 50 до 100 українців на тиждень, щоб допомогти естонській владі впоратися з труднощами, викликаними великою кількістю біженців.

Від початку повномасштабного вторгнення фіни прихистили 41 тисячу українців, однак ця цифра зростає.

У Фінляндії передбачена грошова допомога після прибуття, однак видається вона тільки тим, у кого невеликий дохід. Сума розраховується індивідуально і залежить від вашого доходу і доходу вашої сім'ї.

Другие интереcные современные новости:

старый дизельный мотор

 

Когда покупается новый автомобиль, приходит время освободить гараж от старого. Это проблема для каждого третьего автовладельца.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Дом и семья | Просмотров: 230 | Добавил: adminA | Теги: біженці, україна, Фінляндія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close