00:02
Збій в роботі щитовидної залози: названо ознаки

За словами фахівців, однією з ознак проблем із щитовидною залозою може стати зміна у рості волосся. Наприклад, це може бути різке облисіння або поява зайвого волосся на тілі. Також симптомом може бути першіння в голосі та застуджений голос.

"Усі ці симптоми, що нагадують грип або застуду, можуть виявитися наслідком того, що ендокринна система перестала нормально функціонувати", — наголошується в тексті.

Третьою ознакою може бути коливання ваги. Фахівці зазначають, що зміни у роботі щитовидної залози серйозно відбиваються на метаболізмі. Також варто насторожитися при появі постійної втоми, сонливості або дратівливості. Особливо характерними для порушень роботи щитовидної залози є спалахи дуже сильної агресії. Крім того, за словами авторів матеріалу, на необхідність відвідати лікаря-ендокринолога можуть вказувати проблеми із концентрацією уваги.

"Для збою щитовидної залози властивий стан внутрішньої розбалансованості — людині стає важко сконцентруватися на чомусь, думки "скачуть", увага постійно відволікається", — додали фахівці.

Другие интереcные современные новости:

старый дизельный мотор

 

Когда покупается новый автомобиль, приходит время освободить гараж от старого. Это проблема для каждого третьего автовладельца.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 197 | Добавил: adminA | Теги: щитовидна, залоза, збій | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close