09:42
ЗСУ звільнили Куп'янськ на Харківщині

Військовослужбовці скинули російський триколор і підняли прапор України, а також прапор 92-ої ОМБР. Офіційного підтвердження від Генштабу ЗСУ наразі немає.

Уранці 10 вересня військовослужбовці Збройних Сил України дісталися міської ради міста Куп'янськ у Харківській області. Свіжі кадри опублікував https://twitter.com/holosUA.

Бійці ЗСУ скинули російський прапор на землю та продемонстрували синьо-жовтий прапор 92-ої окремої механізованої бригади 1-го механізованого батальйону біля фасаду будівлі, яка справді схожа на Куп'янську міськраду. Український прапор можна побачити також над головним входом.

У мережі також опублікували відео, нібито зняте в Куп'янську. На кадрах можна побачити кількох військових, які зайняли позицію на даху будівлі. Один із них зняв околиці міста з висоти й заявив: "Куп'янськ дочекався".

На іншому відео можна помітити бойову техніку, яка швидко їде дорогою повз автобусні зупинки, пофарбовані в російський триколор. Голос за кадром стверджує, що ЗСУ "накрили" російські підрозділи, які ледве встигли перекинути на передову. На горизонті можна побачити великі стовпи диму.

Другие интереcные современные новости:


Модель Avensis японского автомобильного концерна Toyota отличается повышенной надежностью, впрочем, как и другая продукция этого производителя.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 311 | Добавил: abel | Теги: зсу | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close