00:18
Бенксі виручені гроші за 50 своїх робіт передасть на допомогу Україні

"Я зробив 50 таких трафаретів, а всі виручені кошти підуть нашим друзям в Україні. Завітайте на сайт banksy.legacyofwarfoundation.com", – написав Бенксі.

бенксі Україна

зображення: banksy.legacyofwarfoundation.com

На сайті благодійного фонду Legasy Of War зазначається, що кожну з 50 робіт художника підписано і пронумеровано, один покупець може придбати лише один екземпляр за ціною 5000 фунтів стерлінгів. Кожен екземпляр покладений у дерев’яну раму та унікальний, оскільки подряпини на трафаретах відрізняються, адже художник власноруч наносив їх ножем для піци на кожен окремий трафарет.

Продаж трафаретів проводить міжнародний благодійний фонд Legacy of War, який займається підтримкою спільнот, що постраждали від війни.

На кошти, зібрані від продажу робіт Бенксі, фонд планує придбати машини швидкої допомоги та інші засоби пересування, які допомагатимуть на Донбасі евакуювати людей з інвалідністю, людей літнього віку та загалом цивільних.

"Ми надішлемо генератори, газові обігрівачі та ліхтарі, що живляться від сонячної енергії, громадам, у яких немає електроенергії. І ми продовжимо нашу підтримку прихистків у Києві для жінок та ЛГБТК-спільноти", – розповів генеральний директор Legacy of War Foundation Джайлз Далі.

Другие интереcные современные новости:

как похудеть без диеты

 

Для многих "диета" может быть плохим словом. Но потеря веса не должна сводиться только к ограничениям. На самом деле, есть много вещей, которые вы можете добавить в свою жизнь, чтобы похудеть.

Новость из рубрики: Мода и красота |

Категория: Культура и учёба | Просмотров: 209 | Добавил: adminA | Теги: Картина, Бенксі, продаж, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close