00:20
Біометрична платіжна картка Web 3.0 вийде у Норвегії

біометрична платіжна картка Норвезькі компанії IDEX Biometrics та Reltime уклали партнерство для розробки та виведення на ринок першої біометричної платіжної картки Web 3.0, що включає "холодне" зберігання криптовалют.

Очікується, що універсальна платіжна картка, сумісна з EMV, з’явиться на ринку в першій половині 2023 року, матиме широкий функціонал і високий ступінь захисту. Біометричне рішення, засноване на сенсорній технології IDEX Biometrics, пропонуватиме платежі, що відповідають стандарту EMV1, поряд із функцією оплати в глобальній фінансовій системі Web 3.0 Reltime. Зокрема, користувачі зможуть безпечно проводити операції з фіатними та цифровими активами за рахунок додаткового рівня автентифікації.

Зазначається, що EMV (Europay, Mastercard і Visa скорочення від компаній-організаторів) — це спосіб оплати, що ґрунтується на технічному стандарті платіжних смарт-карток, а також терміналів та банкоматів. Платіжні картки, що відповідають стандарту EMV, часто називають «картами з чіпом та PIN-кодом» або «картками з чіпом та підписом».

На основі цієї технології компанії планують запропонувати кілька рішень B2B2C, включаючи FastTrack to Web 3.0 від Reltime, які можуть бути запропоновані фінансовим установам, телекомунікаційним компаніям, фінтех-компаніям та іншим сторонам, які бажають увійти до простору Web 3.0.

Представники Reltime вважають, що за допомогою цієї карти вони зможуть вирішити три сучасні проблеми, з якими стикаються фінансові підприємства та люди: холодне зберігання (офлайн для криптовалют), платежі та ідентифікація.

IDEX Biometrix має намір співпрацювати з Reltime для спільної розробки та виведення на ринок більшої кількості біометричних технологічних ідей. Таке рішення було прийнято у відповідь на зростаючий споживчий попит на універсальні смарт-картки та рішення, що забезпечують захист цифрових активів та їхнє безпечне зберігання в автономному режимі.

Зазначимо, що IDEX Biometrics — постачальник технологій ідентифікації за відбитками пальців, які забезпечують надійну персональну автентифікацію. Компанія займається розробкою та комерціалізацією безпечних рішень.

У свою чергу Reltime хоче стати першою глобальною фінансовою екосистемою першого рівня Web 3.0 зі штаб-квартирою в Осло. Учасники Reltime можуть здійснювати різні фінансові операції у рамках Web 3.0 у 150 країнах. Вони також можуть створювати власні екосистеми в рамках Reltime. Компанія також пропонує партнерам у всьому світі рішення для B2B2C та Web 3.0. Reltime розмістила свій токен RTC на кількох глобальних платформах обміну цифрових активів, включаючи BitMart та CoinTiger, і має дочірні компанії в Норвегії, Литві та Сальвадорі.

Другие интереcные современные новости:

 

В мире есть несколько офисных зданий, дерзкий и вызывающий дизайн которых просто потрясает воображение. Представляем вашему вниманию ТОП-5 самых необычных комплексов.

Новость из рубрики: Стройка и ремонт |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 296 | Добавил: adminA | Теги: Web 3.0, біометрична, картка, платіжна, Норвегія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close