00:24
Чому необхідно регулярно їсти рибу та вівсянку пояснили медики

вівсяна крупа Скоригувавши звичний раціон відповідно до здорових пріоритетів, можна істотно знизити ризик практично кожного небезпечного захворювання.

Щоб знизити ризик тяжких хвороб, вчені рекомендують обов’язково включити до свого меню кілька продуктів. Тричі на тиждень, як показують наукові дослідження, треба їсти морську рибу. Така звичка знижує ризик інсульту на 27 відсотків.

Жирні кислоти, що входять до складу риби, використовуються організмом для зміцнення стінок судин. Також вони знижують ймовірність тромбоутворення.

Інший продукт, рекомендований вченими як засіб профілактики інсультів, – це вівсянка. За словами медиків, вівсяна крупа ефективно абсорбує жир, тим самим очищаючи кровоносні судини та артерії. З цієї причини корисно вживати продукти, містять клітковину.

Крім того, ефективно захищають від виникнення інсульту ягоди чорниці. Вона відрізняється вмістом антиоксидантних речовин, здатних захищати судини від ушкодження клітин. Чорниця рекомендується вченими для запобігання як інсульту, а й нейродегенеративних порушень.

Банани також називаються фахівцями "суперпродуктом від інсульту". Справа в тому, що в бананах міститься підвищена концентрація калію – чотирьох плодів вистачає, щоб покрити денну норму. Завдяки калію судини стають витривалішими.

Другие интереcные современные новости:

как похудеть без диеты

 

Для многих "диета" может быть плохим словом. Но потеря веса не должна сводиться только к ограничениям. На самом деле, есть много вещей, которые вы можете добавить в свою жизнь, чтобы похудеть.

Новость из рубрики: Мода и красота |

Категория: Справки и рецепты | Просмотров: 216 | Добавил: adminA | Теги: риба, вівсяна, їжа, користь | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close