00:26
"Корабельну коаліцію" створили на підтримку України

У Міноборони анонсували створення "корабельної коаліції" на підтримку України. До неї вже увійшли три країни — Велика Британія, Нідерланди та Бельгія. Про це на брифінгу заявив міністр оборони Олексій Резніков.

За словами Олексія Резнікова, у світі є тренд на створення коаліцій довкола України. Однією з таких ініціатив є корабельна.

"Завдяки сьогоднішньому оголошенню Нідерландів про надання мінних тральщиків можемо говорити по суті, що створюється корабельна коаліція", — сказав він.

За інформацією міністра, Велика Британія вже передала два мінні тральщики, на яких офіційно перебувають українські екіпажі та піднято прапор ВМС ЗСУ.

"Вже щонайменше три країни є в складі цієї коаліції. Морська держава Україна буде розвивати свій флот. Плюс ми будуємо український флот в Туреччині. Тепер можемо сміливо говорити, що утворена корабельна коаліція", — наголосив міністр.

Другие интереcные современные новости:


Ремонт иномарки с применением бюджетных аналогов – это риск. Китайские запчасти может и подойдут, но прослужат недолго и могут привести к повышенному износу ключевых узлов.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 199 | Добавил: adminA | Теги: корабельна, україна, коаліція, створення | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close