12:54
Офіційний звіт щодо НЛО за 2022 рік оприлюднила розвідка США

розвідка сша Більшість нових повідомлень надходять від пілотів військово-морських і повітряних сил США. За даними розвідки, серед 510 повідомлень, зафіксованих за минулий рік, близько 200 UAP були ідентифіковані як дрони, повітряні кулі чи так звані повітряні перешкоди, куди відносять птахів, погодні явища та пластикові пакети в повітрі.

Решта випадків не отримали пояснення. Через це Пентагон, розвідувальні служби США та NASA занепокоєні. Адже невизначені UAP можуть виявитися не кораблями прибульців, а невідомими шпигунськими технологіями країн-конкурентів.

"Деякі з цих непізнаних UAP, схоже, продемонстрували незвичайні льотні характеристики або продуктивність і вимагають подальшого аналізу".

Звіт директора національної розвідки США

Як зазначає The Guardians, доповідь з'явилася після багаторічного тиску з боку Конгресу на військове та розвідувальне співтовариство, щодо необхідності серйозного ставлення до повідомлень про те, що раніше називали НЛО або ж непізнаними літаючими об'єктами.

 

Другие интереcные современные новости:

пробежки на свежем воздухе

 

Утро каждого начинается не так, как у других. У кого-то это чашечка бодрящего кофе, другой идет на пробежку, а третий вовсе не успевает даже позавтракать.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Наука, техника и Hi-Tech | Просмотров: 203 | Добавил: adminA | Теги: розвідка, Звіт, США, НЛО | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close